Creyf’s, @Work en StudentenWerk beste uitzendbureaus

0

Creyf’s, @Work Personeelsdiensten en StudentenWerk zijn donderdag uitgeroepen tot winnaars in de verkiezing voor Uitzendbureau van het jaar 2013.

Creyf’s ging er met de titel Uitzendbureau van het jaar 2013 naar huis. De uitzendorganisatie liet met een eindcijfer van 7,97 Luba en Unique achter zich. In de categorie MKB Uitzendbureau van het jaar was @Work Personeelsdiensten de winnaar. @Work Personeelsdiensten behaalde een 8,07 als eindcijfer en won daarmee de strijd van Match 4U die vorig jaar de winnaar was binnen deze categorie. StudentenWerk won de titel Flexspecialist van het Jaar 2013. Het studentenuitzendbureau kreeg als eindcijfer een 8,37. De uitslag van de verkiezing wordt bepaald op basis van het oordeel van uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers hechten de meeste waarde aan de kwaliteit van de uitzendkrachten (13,7 procent). Dit percentage is echter aanzienlijk gedaald vergeleken met 2012, maar liefst 17,6 procent.

Wensen uitzendkracht

Uitzendkrachten vinden de stiptheid en snelheid van betalen van het salaris het belangrijkste aspect. Uitzendkrachten geven aan dat uitzendbureaus in de toekomst meer aandacht moeten besteden aan gelijke lonen voor zowel uitzendkrachten als personeel in loondienst (39,1 procent). Ook betere opleidingsgerichte werkmogelijkheden (21,8 procent) en het aanbieden van beter passende banen (20,2 procent) verdient meer aandacht volgens de uitzendkracht.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer