Studentflex voortaan lifestyle-uitzendbureau

0

Het studentenuitzendbureau Studentflex, dat in 2001 is opgericht en sindsdien in Utrecht gevestigd is, positioneert zich voortaan als ‘het eerste lifestyle uitzendbureau van Nederland’.

Samen met de studenten vormt Studentflex een community, ook online. De vernieuwde website www.studentflex.nl past bij de gewenste lifestyle. Naast het reguliere uitzendwerk krijgen de studenten die bij Studentflex werken studieadvies, coaching en zijn er studieplekken ingericht in een als huiskamer aandoende bibliotheek. Ook wordt er gezorgd voor borrels, de nodige ontspanning en ontmoeting tussen studenten onderling. Studentflex wil hiermee midden in het leven van haar flexkrachten staan en een communicty creëren.

Operational manager Maurits de Gou (26): ‘Op dit moment zijn er ruim 12.000 uitzendbureaus in Nederland die allemaal op elkaar lijken. In de huidige uitzendmarkt wordt voornamelijk onderscheid gemaakt op prijs. Studentflex positioneert zich als het eerste lifestyle uitzendbureau van Nederland. De hoge betrokkenheid die we door deze methode onder studenten ontwikkelen zorgt voor zeer gemotiveerde flexkrachten voor onze klanten.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer