SUSA levert poolconcept aan Telekom Deutschland

0

Het Nederlandse studentenuitzendbureau SUSA levert nog voor het einde van dit jaar 500 studenten als tijdelijke flexkracht in vijf Duitse klantcontactcentra bij Telekom Deutschland. SUSA spreekt van een doorbraak op de Duitse arbeidsmarkt.

‘Binnen zes weken moesten we een pool van zestig studenten organiseren voor de klantenservice in Leipzig’, vertelt SUSA-directeur Remco Pouw. ‘We hadden geen ervaring met de Duitse markt, waren daar onbekend en ook niet fysiek aanwezig. Gewend als we echter zijn om vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht studenten in heel Nederland te werven via social media en Skype, slaagden we er ook in Duitsland in om vanuit Utrecht genoeg animo te realiseren onder Duitse studenten.’

Poolconcept
De grootste telecomprovider van Duitsland is tijdens een pilot overtuigd geraakt van SUSA’s poolconcept. ‘Met studenten boren we een nieuw en veelbelovend segment aan’, aldus Matthias Schümann, Directeur Service Center Techniek van Telekom Deutschland.

In ons land levert SUSA met haar poolconcept aan grote bedrijven als Triodos Bank, Miele, CZ en Essent voor het opvangen van pieken en dalen.

Bron: SUSA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer