Tempo-Team levert uitzendkrachten aan Rijk

0

Tempo-Team is de komende drie jaar de vaste partner van de Rijksoverheid voor de levering van uitzendkrachten.

Het gaat om de invulling van functies voor meerdere grote ministeries en overige Rijksonderdelen. Speerpunt naast onder meer de reguliere administratieve functies, is het invullen van schaarse profielen.

Krappere arbeidsmarkt

Met ruim 110.000 fte is de rijksoverheid één van de grootste en meest veelzijdige werkgevers van Nederland. Het Rijk streeft ernaar een aantrekkelijke, inclusieve en maatschappelijk verantwoorde werkgever te zijn. Tempo-Team gaat hier naar eigen zeggen een bijdrage aan leveren. De uitzendkrachten komen te werken bij negen ministeries en vijf Hoge Colleges van Staat.
Ostar Toonen, commercieel directeur van Tempo Team: “We zijn enorm trots op deze samenwerking. Het is een prachtige uitdaging om de komende jaren waarde toe te kunnen voegen aan het behalen van de doelstellingen van de Rijksoverheid in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.”

Bron: Tempo-Team

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer