Tim Cobben nieuwe baas van Experis Ciber

0

Tim Cobben (45) is per direct benoemd tot Managing Director van Experis Ciber. Hiermee volgt hij de vertrekkende Barbera de Graaf op.

De Graaf gaat verder als vice president of sales Europe bij Right Management, onderdeel van ManpowerGroup.

Na zijn Master International Business bekleedde Cobben meerdere managementfuncties bij Mercedes-Benz. In 2011 maakte hij de overstap naar KPN, waar hij de afgelopen drie jaar directeur was bij KPN Consulting; het ICT-adviesbureau van KPN.

Tim Cobben: “Als nieuwe Managing Director wil ik ervoor zorgen dat Experis Ciber zich, naast detachering, meer gaat richten op projecten vanuit een integrale IT-aanpak. Met onze kennis, ervaring en track record behoren we tot de top in een groot aantal SAP domeinen. Daarnaast zijn we sterk in integraties met andere omgevingen, zoals low code platforms en ECM-omgevingen, en het beheer daarvan. Met effectieve oplossingen helpen we onze opdrachtgevers écht een stap verder in de digitale transformatie van hun business. Ik kijk ernaar uit om verder deze richting in te slaan met de enthousiaste club IT professionals die Experis Ciber is.”

Experis Ciber is opgericht in 1996 en sinds juni 2016 onderdeel van Experis, dat weer onderdeel is van ManpowerGroup Nederland. Met 350 consultants realiseert Experis Ciber succesvolle digital transformaties voor organisaties, waarbij de focus ligt op IT-advies, -implementaties en beheer. Samen met de zusterbedrijven Peak IT, iSense en Experis zelf telt de groep 1350 medewerkers waarmee het een middelgrote speler is op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

Bron: Experis Ciber

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer