Barbera de Graaf Directeur van Experis Ciber

0

Per 1 januari 2017 is Barbera de Graaf de nieuwe directeur van Experis Ciber. Zij vervangt hiermee scheidend directeur Mario Smit.

De Graaf vervulde hiervoor verschillende managementrollen bij Right Management en Experis, beide labels van ManpowerGroup Nederland. De afgelopen drie jaar was zij Managing Director van Right Management. Bij Experis was zij onder andere Vertical Leader IT.
In juli 2016 werd Ciber overgenomen door ManpowerGroup Nederland. ‘Door de overname beschikt Experis Ciber over een groot internationaal netwerk én over een sterke partner’, zegt scheidend directeur Smit, die langer is aangebleven om de transitie goed te begeleiden. ‘Ik draag vanaf 1 januari 2017 mijn verantwoordelijkheid over aan Barbera de Graaf en zie de toekomst voor Experis Ciber met veel vertrouwen tegemoet.’

Experis Ciber

Experis Ciber Nederland behoort tot ManpowerGroup, als onderdeel van de Experis-tak. Experis houdt zich bezig met professionele detachering en arbeidsmarktoplossingen op projectbasis. Experis Ciber opereert als een zelfstandig onderdeel binnen dit domein, naast zusterbedrijven Peak IT, iSense en Experis zelf. Tezamen tellen deze bedrijven zo’n 1350 medewerkers, waarmee Experis een middelgrote speler is op het gebied van ICT-dienstverlening in Nederland.

Bron: manpowergroup

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer