The Pay Roll People heet voortaan Persolvo

0

Per 1 juli 2015 is Persolvo de nieuwe naam van The Pay Roll People.

Dat voornaamste reden om de naam van de The Pay Roll People te wijzigen is dat de dienstverlening verder gaat dan alleen payrolling.

Sjack van Zandvoort, business unit manager van Persolvo legt uit: ‘We zijn geen standaard payroll-organisatie. Wij nemen niet alleen het juridisch werkgeverschap van medewerkers over, maar bieden een persoonlijke, vertrouwde aanpak. Wij garanderen dat uw organisatie altijd op het beste HRM-advies krijgt. Daarom spreken wij van uitzenden zonder werving. De term payrolling past niet bij onze uitgebreide service. Dus zochten we naar een beter alternatief. We vonden die in het Latijn. Persolvo betekent letterlijk ‘ik betaal uit’, maar het vertaalt zich ook naar ‘vrijheid’ en ‘oplossingen’. Onze diensten betalen zich letterlijk uit in kosten, kennis en advies.’

DIT Holding
Persolvo is onderdeel van DIT Holding. Een moederbedrijf dat bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in flexibele arbeid met ieder een eigen focus. Maar altijd met een technische invalshoek. Naast Persolvo zijn ook de bedrijven DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling, Primajob Uitzendbureau en Adeci onderdeel van de holding.

Bron: DIT

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer