PSC boekt omzetgroei van 52% in 2e kwartaal

0

PSC Backoffice Services zag haar omzet in het tweede kwartaal groeien met 52% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2014 tot € 13,8 miljoen.

PSC levert backoffice services aan intermediairs in de flexmarkt, op basis van eigen ontwikkelde software. Hierdoor kan PSC een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening realiseren.

Ildikó Kalmár, operationeel manager PSC: ‘Wij hebben nu circa 350 intermediairs aangesloten. De meeste ondernemers hebben zich gelijk bij de start van hun bedrijf aangesloten bij PSC. Onze intermediairs worden steeds succesvoller en bedienen inmiddels meer dan 700 opdrachtgevers, van de bakker op de hoek tot grote multinationals en overheden. Op dit moment heeft PSC 2500 flexwerkers op de payroll staan.’

PSC was in 2014 de snelste groeier in de top 80 belangrijkste flexleveranciers, gebaseerd op cijfers van MBCF en de Flexmarkt Omzetranglijst 2014.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer