Partnership Nocore en OTYS

0

Nocore, softwareontwikkelaar voor de flexbranche, en OTYS Recruiting Technology, ontwikkelaar van werving- en selectiesoftware, gaan samenwerken.

De softwareplatforms van beide ontwikkelaars zullen gekoppeld worden. Klanten in de flexbranche kunnen hierdoor binnenkort hun processen nog efficiënter laten verlopen, zo stellen beide partijen.

Flex Golfdag
De Flex Golfdag bood de gelegenheid om op een sportieve wijze en in een informele sfeer nieuwe contacten te leggen en bestaande te versterken. Tijdens deze dag is dan ook het contract tussen beide bedrijven getekend door vertegenwoordigers Ad Klösters, oprichter van Nocore, en Jorrit Blok, CEO van OTYS.

Softwarediensten
Blok over de samenwerking: ‘Nocore is net als wij een ambitieuze ontwikkelaar van software. Reden voor ons om dit partnership aan te gaan. Met onze samenwerking beogen wij met name de flexbranche beter te kunnen bedienen wat betreft het leveren van softwarediensten. Nocore is sterk in verloning en facturering en wij zijn sterk in kandidaat-, relatie- en vacaturebeheer. Samen kunnen we verschillende financiële, operationele en commerciële processen bij klanten efficiënter laten verlopen, waardoor zij bijvoorbeeld sneller en efficiënter kunnen geschikte kandidaten kunnen werven.’

‘Wij sluiten niet alleen wat betreft onze dienstverlening op elkaar aan, onze bedrijfsculturen passen ook bij elkaar, waardoor we ervan overtuigd zijn dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen’, aldus Klösters.

Bron: OTYS Recruiting Technology

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer