Uitzendbureau 65Plus en Studentalent winnen aanbesteding HvA en UvA

0

Uitzendbureau 65plus en Studentalent hebben deze week officieel de gunning gekregen voor het leveren van personeel voor tentamensurveillance aan de Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam.

HvA-UvA schreef een aanbesteding uit voor de levering van tentamensurveillanten. Zustermaatschappijen Uitzendbureau 65plus en Studentalent – die beiden onderdeel zijn van Venturion Investment Group – bundelden hun krachten en schreven gezamenlijk in. Met positief resultaat; een raamovereenkomst met een looptijd van 3 jaar en een mogelijkheid tot verlenging van tweemaal 2 jaar. Randstad en Adecco zijn eveneens als contractpartij geselecteerd.

Uitzendbureau 65plus en Studentalent treden op als één organisatie met een Single Point of Contact voor de HvA-UvA. Uitzendbureau 65plus en Studentalent hebben voor de HvA-UvA 4.000 surveillanten ter beschikking gesteld.

Bron: Uitzendbureau 65plus/Studentalent

Lees ook: Studentalent neemt Find’em over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer