In Person breidt franchiseketen uit

0

Deze maand opent uitzendbureau In Person drie nieuwe vestigingen in Veenendaal, Rijssen en Oud-Beijerland. De vestigingen worden geopend door lokale ondernemers die instappen in de franchiseformule.

In Person – onderdeel van Timing (ADG Dienstengroep) – focust zich op flexibele arbeid op lokaal en regionaal niveau. Door middel van een franchiseformule biedt In Person lokale ondernemers de mogelijkheid om hun eigen uitzendbureau te openen. Hierbij krijgen de ondernemers ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied.
Deze lokale ondernemers kennen de regionale markt goed en hebben vaak een breed netwerk onder lokale ondernemingen. Hiermee kunnen ze volgens In Person op een persoonlijke manier de juiste match maken tussen uitzendkrachten die op zoek zijn naar werk en ondernemingen die op zoek zijn naar nieuw personeel.

Nieuwe franchisenemers

Peterine van Egdom, Franchise Manager In Person, is blij met de opening van de vestigingen: “Wij zijn trots dat we ondanks de roerige tijden van de afgelopen twee jaar, alweer nieuwe franchisenemers mogen verwelkomen en dat onze formule sterker staat dan ooit. We hebben inmiddels een mooie groep ondernemers binnen de formule die met elkaar samenwerken. Daar zien we nu mooie initiatieven waarmee ze bij elkaars klanten uitzendkrachten kunnen meeleveren indien nodig. Op die manier zijn we in staat om regionale klanten te bedienen die meerdere locaties verspreid over het land hebben.”

Landelijke dekking

Met de nieuwe vestigingen erbij telt In Person straks twaalf franchiselocaties verspreid over het oosten, midden en westen van het land. In Person wil uiteindelijk een landelijke dekking realiseren.

Lees ook: Franchising in de uitzendbranche? Dit zijn de voors en tegens

 

flexeventFleXevent 21 juni a.s.

Groeien met jouw flexbedrijf in deze turbulente tijd? Op het komende FleXevent presenteren we de nieuwste inzichten in de belangrijkste uitdagingen en kansen in onze markt en maatschappij, bespreken we de grote mogelijkheden van recruitment 4.0 en – voor het eerst– zoomen we in op de geheimen van flexbureaus die de afgelopen jaren uitzonderlijk hard zijn gegroeid.
Bekijk het interessante programma van het FleXevent op 21 juni a.s. in Houten en meld je aan!

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer