Uitzendbureau voor 30+ dames

2

Weekblad Margriet en uitzender Tempo-Team hebben de handen ineen geslagen om vrouwen met een gezin aan een baan te helpen.

Samen hebben zij Work4Women opgericht. De nieuwe intermediair richt zich op vrouwen vanaf 30 jaar die betaald werk en een gezin willen combineren. Naast het bieden van een baan die goed te combineren is met de zorg voor het gezin, biedt het nieuwe uitzendbureau ook begeleiding en ondersteuning bij praktische problemen, zoals het vinden van kinderopvang.

Work4Women heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zwolle. Doelstelling is om het aantal vestigingen op termijn uit te breiden naar een landelijke dekking.

Vanuit de politiek is positief gereageerd op het initiatief. Pia Dijkstra, tweede kamerlid D’66 en voormalig voorzitter van de Taskforce Deeltijd Plus: ‘Onze economie mist op dit moment de inzet van een grote groep talentvolle arbeidskrachten. Aangezien een grote groep babyboomers de komende jaren met pensioen gaat, is de participatie van vrouwen nog harder nodig. Zowel de politiek als het bedrijfsleven moet daarom in actie komen. Ik steun het Work4Women initiatief dat vrouwen helpt werk en gezin te combineren.’

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

  1. sakoenteladebie op

    Ik woon al 4 maanden in Nederland samen met mijn man. Hij is namelijk alleen werkende en moet voor alles zorgen ik wil hem heel graag helpen om ook ergens te werken. ik ben namelijk van Suriname en hen 4 jaren als leerkracht daar gewerkt. Hier aangekomen heb ik heel veel plaatsen gesolliciteerd maar lukt niet zo makkelijk aan een baan te komen. Dus ik probeer op de site ik weet niet of ik wel aan de goeie kant bent. ik hoop dat ik iets positief van jullie kan horen.

  2. PIM mercado op

    Ik ben hier in nederland al 1 maand , ik zou heel graag een baan willen krijegen om me zelf te kunnen onderhouden ik ,kom van aruba ik heb gwerkt in hotels als schoonmaakster wasserte medewerkster , ik heb ook ervaring in supermarket als inpakken van groenten en vruchten en bijvullen in grote bedrijf ik kan nederlands spreken , engels spaans papiaments ik zou ook iets van jullie kan weten groeten mevrouw mercado

Reageer