USG Engineering: help een robot bouwen die engineers kan werven?

0

Voor top-technologiebedrijven in Nederland is het moeilijk op technisch personeel te vinden op deze krappe arbeidsmarkt. USG Engineering start daarom een bijzondere wervingscampagne: kom samen met ons een robot bouwen die helpt bij het vinden van engineers.

“In onze zoektocht naar talent, schakelen wij de hulp in van een robot. Enige probleem is dat de robot nog gebouwd moet worden’’, zegt algemeen directeur Merel Brouwers van USG Engineering. De organisatie is dan ook op zoek naar talentvolle technici die graag meehelpen om de robot te bouwen. Merel: “Verover een plek in ons team door je aan te melden en overtuig ons. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels al binnen”.
Samen met presentatrice Michelle Willemsen, twee technisch specialisten en de winnaars die worden gekozen uit de aanmeldingen wordt de uitdaging aangegaan.

Op YouTube wordt uitgelegd hoe de campagne in zijn werk gaat.

USG Engineering stelt voor dit project een baangarantie en een opleidingsbudget t.w.v. €5000,- ter beschikking. Ook technische professionals die niet mee willen bouwen aan de robot maken kans op het opleidingsbudget.

USG Engineering detacheert technisch talent op hbo- en wo-niveau. USG Engineering werkt onder meer samen met klanten als Philips, Alliander en Fokker.

Lees ook: Alfred Nanninga nieuwe MD Techniek bij RGF Staffing

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer