USG People kiest vrouwelijke CFO

0

De Raad van Commissarissen van USG People heeft bekend gemaakt dat zij Leen Geirnaerdt per 1 november 2010 wil benoemen als CFO.

Leen Geirnaerdt (1974) startte na haar studie Toegepaste Economische Wetenschappen te Antwerpen haar loopbaan bij PricewaterhouseCoopers. Sinds 2002 is zij verbonden aan Solvus Resource Group (in 2005 samengegaan met USG People). Ze heeft bij USG People Belgium diverse financiële en algemene management functies vervuld, waaronder die van Corporate Controller, Financieel Directeur Specialist Staffing en Financieel Directeur SSC Belgium. Sinds september 2008 vervult zij in België de functie van General Manager Shared Service Center.

De positie van financieel directeur was vacant sinds Rob Zandbergen zijn rol als CFO begin juli verruilde voor die van bestuursvoorzitter. Zandbergen volgde Herman van Campenhout op.

De officiële benoeming van Geirnaerdt tot CFO zal plaatsvinden nadat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders hiervan formeel in kennis is gesteld op de binnenkort te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Dan zullen ook Hans Coffeng, Eric de Jong (beiden operationeel directeur) en Albert Jan Jongsma (chief corporate officer) formeel benoemd worden.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer