Verkiezing Secretaresse van het Jaar dit jaar anders

0

Dit jaar organiseert uitzender Manpower voor de 24e keer de Verkiezing Secretaresse van het Jaar. Een nieuw element dit jaar is dat de verkiezing georganiseerd wordt in samenwerking met het vakcongres “Who is the boss?”.

Tot 8 maart kunnen secretaresses voorgedragen worden voor de titel. Dit kunnen zij zelf doen, maar ook hun manager of derden kunnen hen opgeven. Uit de voorgedragen secretaresses worden tien finalisten geselecteerd. Op hen kan gestemd worden door het publiek. Tot slot worden de drie uiteindelijke finalisten bekend gemaakt, die tijdens het congres presentaties moeten geven. Uiteindelijk zal hieruit de Secretaresse van het Jaar 2010 worden gekozen.

De jury baseert haar oordeel op zowel de vakinhoudelijke kwaliteiten, het algemeen voorkomen als het enthousiasme voor het ambassadeurschap.

Het congres en de finale van de verkiezing zullen op dinsdag 30 maart in Slot Zeist plaatsvinden.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer