Vertrek bestuursleden AamigoO

0

Binnen AamigoO Group heeft een bestuurswisseling plaatsgevonden. De mannelijke bestuursleden Jans en Van de Steeg zijn per 1 juni 2012 afgetreden. Mevrouw Van Maldegem-van Nes is per 1 juni in dienst getreden als financieel directeur en zal per 1 juli als statutair directeur optreden.

Na het aantreden van mevrouw Van Maldegem-van Nes zal het bestuur van AamigoO Holding BV bestaan uit twee personen, te weten mevrouw A.M.G. Maas en mevrouw F.E. van Maldegem-van Nes. 

Afgelopen maand maakte AamigoO Group bekend dat Source Automation (SA) een conservatoir beslag had gelegd op AamigoO Group NV en 2 miljoen euro van AamigoO vorderde. Deze 2 miljoen zou, volgens Source Automation, ten onrechte ontrokken zijn uit Source Automation.

AamigoO Group nv meldde in de tweede helft van mei dat de groep in het eerste kwartaal van dit jaar een 60,5 procent hogere winst geboekt heeft dan in dezelfde periode vorig jaar. AamigoO boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een winst (ebitda) van 578.000 euro. De omzet verdrievoudige (stijging van 218 procent) in het eerste kwartaal ten opzichte van dezelfde periode in 2011 en kwam uit op 102,5 miljoen euro.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer