Vestiging op wielen voor MF Uitzendbureau

3

MF Uitzendbureau heeft op 4 oktober een nieuwe vestiging geopend in de Eemshaven. Er is in dit geval niet gekozen voor een standaard vestiging.

MF Uitzendbureau heeft een DAF-bus uit 1970 omgetoverd tot een professionele vestiging. Naast MF Uitzendbureau zal ook Talos, Intermediair in Techniek vanuit de vestiging opereren.

De reden voor een mobiele vestiging is eenvoudig aldus Dhr. W.K. Veen, directeur van de MF Groep, waartoe beide werkmaatschappijen behoren: "Wij willen altijd onderscheidend zijn in onze dienstverlening. Deze mobiele vestiging is ludiek, praktisch en als het nodig is rijden we ermee naar iedere gewenste locatie voor inschrijvingen, voorlichtingsdagen of het tonen van instructiefilms."
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

3 reacties

  1. Logistic-Services heeft er 1, X-Flex heet er 1, en zo ken ik nog 3 die een bus hebben, welke naar de locatie rijden. ik vindt het niet bijzonder, en zeker niet om het nieuws te halen.

Reageer