Weer omzetverdubbeling Payroll Works

0

Payroll Works heeft in 2013 voor het vijfde jaar op rij een verdubbeling van zijn omzet gerealiseerd ten opzichte van het jaar daarvoor. De omzet in 2013 bedroeg 22 miljoen euro.

De sterkste groei is gerealiseerd in het verzorgen van de volledige backoffice van uitzendbureaus en intermediairs. Een van de meest recente klanten voor deze service is een dochteronderneming van uitzendbureau Humares.

Backoffice uitzendbureaus
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: ‘In 2013 hebben we ons gericht op het verzorgen van de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs Want ook in de uitzendbranche wordt het bijhouden van alle gewerkte uren, de juiste toepassing van premie’s en de facturatie van alle flexkrachten steeds vaker als belasting van de organisatie gezien. Het drukt de marges omdat het veel tijd en kennis vraagt.’

Vraag naar flexibele arbeid groeit
Kousbroek ziet de vraag naar flexibele arbeid de komende jaren alleen maar toenemen. ‘Flexibilisering van arbeid is ‘here to stay’. Voor 2014 verwacht Payroll Works wederom een jaar met stevige groei.
De aanhoudende groei werd in 2013 ook beloond met twee Awards: een derde plaats in de FD Gouden Gazellen Awards en de vijfde plaats in de Deloitte Technology Fast50.

Naast het verzorgen van de backoffice voor uitzendbureaus richt Payroll Works zich ook op payrolling en salarisadministraties en levert het bedrijf ook contracting diensten voor buitenlandse bedrijven die geen vestiging in Nederland hebben maar wel mensen in ons land willen laten werken.

Lees ook: Payroll Works snelst groeiende bedrijf van Nederland

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer