Welten breidt directie uit om groeiambities waar te maken

0

Opleider en detacheerder Welten heeft per 1 november haar directie verstevigd met de komst van COO Jasper Stultiens en CMO Joost van Dijk. Zij moeten er mede voor zorgen dat Welten binnen vier jaar groeit van 35 naar 150 miljoen euro omzet.

Buy & build-strategie

Samen met CEO Chris Baelemans en het huidige team van Welten willen zij de komende vier jaar de organisatie uitbouwen naar 1.000 plus externe professionals en een jaarlijkse concernomzet van € 150 miljoen*.
Bovenop de autonome groei is dit team verantwoordelijk voor de implementatie van de buy & build-strategie waarop met de komst van aandeelhouder en investeerder One Two Capital is ingezet. Dit leidt versneld tot een versteviging van het marktleiderschap in de ontwikkeling en bemiddeling van financiële professionals.

Jasper Stultiens (54) is een ervaren business executive. Stultiens bekleedde de afgelopen 17 jaar functies in de board bij Yacht, Tempo Team, Boemer Rental Services Group en de My Micro Group. Stultiens gaat zich richten op de operatie en bedrijfsvoering van de bedrijven in de groep en de integratie van nieuwe ondernemingen.

Joost van Dijk (44) bekleedde de afgelopen 15 jaar commerciële en einddirectierollen bij detacheerders BMC, Aethon en Abilitec. Van Dijk gaat zich richten op de versteviging van de positionering, integratie van merken, waarde-optimalisatie en platformontwikkeling voor opdrachtgevers en professionals.

Welten levert gespecialiseerde detacherings- en opleidingsdiensten aan Nederlandse banken, verzekeraars, pensioenfondsen en intermediairs. Tot het Welten-concern behoren ook financieel opleidingsinstituut Dukers & Baelemans en Hubper, ontwikkelaar van digitale leerapplicaties.

*Welten behaalde in 2020 een omzet van € 35,1 miljoen (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100).

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer