Werknemers Olympia Nederland sluiten de rijen

5

Olympia Uitzendbureau heeft de communicatie over de verzelfstandiging van de Duitse holding Olympia Flexgroup strak geregisseerd. Het beeld dat Olympia Nederland naar buiten toe uitstraalt is er een van eenheid.

Werknemers van Olympia Uitzendbureau die door Flexmarkt zijn benaderd om hun ervaringen over de afgelopen dagen te delen, verwijzen voor meer informatie allemaal door naar directeur communicatie Edwin Velsink.

‘Wij als franchisenemers staan als één front achter de beslissing van Olympia om zelfstandig door te gaan’, zegt Mark Roerdink, eigenaar van Olympia Uitzendbureau Den Haag Zuid. ‘Voor meer informatie hebben wij de afspraak dat je hierover contact op kunt nemen met Edwin Velsink.’

‘Olympia Nederland wordt verzelfstandigd en de continuïteit is gewaarborgd. Er verandert niets voor mij als medewerker en ook niet voor mijn klanten of uitzendkrachten’, zegt Yorick Lindeman, intercedent bij Olympia Uitzendbureau in Lelystad. ‘Over de verzelfstandiging zijn we goed geïnformeerd. Mijn focus is geheel gericht op het optimaal helpen van mijn klanten en uitzendkrachten en het verder laten groeien van mijn vestiging. Voor meer informatie over de verzelfstandiging kun je contact opnemen met Edwin Velsink.’

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

5 reacties

  1. Raoul | Payper op

    Ik hoop voor de nederlandse franchisenemers dat de duitse curator mee wil werken aan een ‘goedkope’ verzelfstandiging van de nederlandse tak. Veel succes voor het nederlandse management (Bultsma cs.) met het buiten de landsgrenzen houden van duitse claims. Ik geloof eenvoudigweg niet dat de duitsers alle last alleen gaan dragen, idem voor de nederlandse franchiseorganisatie.

  2. Als ik mij niet vergis heeft de directie van Olympia laten gebeuren dat er veel geld van Olympia Nederland werd doorgesluisd naar de Holding, waardoor Olympia Nederland bijna falliet is gegaan. Ik vraag mij af of ze dit hebben laten gebeuren doordat ze slappe knieen hadden of doordat de franchisenemers minder belangrijk waren dan de holding?

  3. “Aan het woord is Mark Roerdink ? sinds najaar 2009 franchisenemer bij Olympia Uitzendbureau.” Olympia Nederland en nieuwe franchisenemers hebben alle belang bij een voortzetting i.p.v een faillissement. De banken zullen hun lening opeisen of extra eisen stellen als de garantie van Olympia wegvalt. Vrije franchisenemers hebben juist baat bij een faillissement en kunnen zelf verder. Het is nog maar de vraag of de franchisenemers de boel niet overnemen

  4. Als ik momenteel franchisenemer was van Olympia uitzendbureau dan zou ik zorgen dat ik een plan b heb. Ik zou zorgen voor een speedboot naast het zinkende schip Olympia. Anders zinken de franchisenemers mee met Olympia. Om onafhankelijk van Olympia verder te kunnen moet van te voren een eigen uitzendbureau klaar staan, anders ben je te laat.

  5. Het blijft merkwaardig dat Olympia niet in de gaten heeft wat er allemaal gebeurt. Misschien wel zo verstandig om klanten ook te betrekken bij de communicatie. Die gaan heus niet rustig afwachten. Trouwens Klaas er zijn al heel wat rubberbootjes op het water, maar ook schippers die denken dat zij niets hoeven te doen als het water nog aan hun lippen staat en zij niet geheel kopje onder zijn.

    Linksom of rechtsom, fraai is het niet

Reageer