Winnaars FlexKennisAwards 2019

0

De winnaars van de FlexKennisAwards 2019 zijn Marcella van Schijndel van Please Administratie en Liza van der Kruk van E-Payroll.

artra organiseerde voor het derde jaar op rij de FlexKennisAwards. Alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties konden meedoen aan de FlexKennisAwards.
De FlexKennisAward is de onderscheiding voor diegene met de meeste kennis over de flexbranche. Op dinsdag 16 april vond de verkiezing plaats. Meedoen aan de strijd is een goede test om te kijken hoe actueel jouw kennis van de branche is. Daarnaast is het voor ons een kijkje in het niveau van de branche.

Marcella van Schijndel (Please)

Marcella van Schijndel is momenteel bezig met de Basisopleiding Payrollspecialist van artra. De FlexKennisAwards waren voor haar een mooie manier om te testen hoe het met haar kennis is gesteld. Daarom was het voor haar een extra grote verrassing dat ze de FlexKennisAward heeft gewonnen. Daarnaast vindt Marcella het belangrijk om haar kennis continu up-to-date te houden in de snel veranderende wereld van Payroll. Binnenkort gaat ze het examen maken.

Liza van der Kruk (E-Payroll) – Categorie NBBU

Voor Liza van der Kruk was het een echte verrassing dat ze had gewonnen. E-Payroll doet elk jaar mee om te kijken hoe het is gesteld met de kennis en hoe zij staan ten opzichte van de rest in de markt. Kennis is binnen E-Payroll erg belangrijk. Er worden daarom regelmatig opleidingen en trainingen door de medewerkers gevolgd om op deze manier zo goed mogelijk informatie tot zich te nemen. Alle medewerkers binnen E-Payroll volgen de Basisopleiding Intercedent.

Beide winnaressen winnen een volledig verzorgde Indoor Skydive sessie.

Artra is van plan de FlexKennisAwards volgend jaar opnieuw te organiseren.

Bron: artra

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer