ARTRA FlexKennisAwards 2019: wie durft?

0

ARTRA daagt alle medewerkers van uitzendbureaus, detacheringsbureaus en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards.

De FlexKennisAwards is een online verkiezing is bedoeld om de branchekennis van iedereen die werkt bij een flexbedrijf te testen. Van intercedent, consultant, verstigingsmanager, planner tot recruiter – iedereen kan kosteloos meedoen.

Opleidingsinstituut voor de flexbranche ARTRA, die dit voor het derde jaar organiseert, doet dit om iedereen in de flexbranche de mogelijkheid te geven om zijn of haar actuele kennis testen. Bovendien geeft het ARTRA een goed beeld van het kennisniveau in de branche.
Er zijn twee awards te winnen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward.

Verkiezing op 16 april

De verkiezing vindt plaats op 16 april. Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt uitgenodigd om vanaf middernacht tot exact 17 april mee te doen. Elke deelnemer krijgt een set met 75 vragen die betrekking hebben op de flexbranche. Degene met de minste fouten is de winnaar.

Winnaars

Op 23 april zal de ABU- en NBBU-winnaar persoonlijk worden bezocht en zal de FlexKennisAward worden uitgereikt. Naast de award krijgen de winnaars een volledig verzorgde indoor skydive-sessie.

Bron: ARTRA

Lees ook: ARTRA FlexKennisAwards 2018

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer