Worktrans ontvangt weer FD Gazelle

0

Worktrans Uitzendbureau behoort tot de 490 snelstgroeiende bedrijven van Nederland en behoort daarmee tot de FG Gazellen.

Op 10 november heeft Worktrans de FD Gazelle ontvangen. Algemeen Directeur Philip Jonk nam de Award in ontvangst: ‘Een mooie erkenning voor alle medewerkers. Hij krijgt een prominente plek op ons hoofdkantoor.’

Worktrans staat op de 35e plaats van de snelstgroeiende middelgrote bedrijven in Noord-Holland. De Gouden Gazelles voor Noord-Holland gingen naar Eleanor Wine, YER Talent en Abovo Media. (WePayPeople eindigde als tweede van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2015, red.)

In 2010 ontving Philip Jonk ook een FD Gazelle voor Workbus Uitzendbureau.

Worktrans Uitzendbureau is de flexspecialist voor de sectoren transport en logistiek. Worktrans Uitzendbureau heeft vestigingen in Apeldoorn, Oudehaske, Purmerend, Pijnacker, Roosendaal, Venlo en Zuidbroek en is onderdeel van Worktrans Uitzendgroep.

Bron: Worktrans Uitzendgroep

 

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer