YER neemt Duitse AVANTGARDE Experts over

0

YER Global, een bureau voor internationale detachering en werving, heeft de Duitse wervingsspecialist AVANTGARDE Experts overgenomen. Met hun gezamenlijke focus op kwaliteit en datagestuurde innovatie zullen de partners samen hun positie versterken op de Duitse markt voor vacatures voor hooggekwalificeerd personeel, met name in belangrijke duurzame sectoren zoals technologie, mobiliteit en energie.

1500 gedetacheerden

YER, met een omzet van €365 miljoen in Nederland, heeft momenteel bijna 4.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf krijgt door deze overname op nog grotere schaal toegang tot de Duitse markt. Eerder in 2024 investeerde YER al in de Duitse personeelsdienstverlener Staffxperts. Dit bedrijf focust zich op de energiesector en heeft circa 250 medewerkers. Door deze nieuwe samenwerking met AVANTGARDE Experts groeit de aanwezigheid van YER op de Duitse markt tot bijna 1.500 gedetacheerde professionals.

AVANTGARDE Experts

AVANTGARDE Experts werd opgericht in 2007 en heeft zich ontwikkeld tot een van de marktleiders in Duitsland voor het invullen van hbo-/wo-functies in de mobiliteits- en technologiesector. Het bedrijf ondersteunt momenteel vanuit de locaties München, Stuttgart, Keulen en Hamburg vooral autofabrikanten en -leveranciers bij hun zoektocht naar het beste talent.

Johan Overgaauw, CEO van YER,  noemt de overname een volgende belangrijke stap in de internationale groeistrategie. “Ik verwacht grote resultaten van deze nieuwe samenwerking en kijk er zeer naar uit om hiermee ons internationale aanbod voor zowel klanten als professionals te blijven verbeteren.”

Philipp Riedel CEO van AVANTGARDE Experts sluit zich hier uiteraard bij aan. “De samenwerking zal zowel onze klanten als kandidaten ten goede komen, omdat het ons nieuwe manieren biedt om wereldwijd talent en transnationale kansen bij elkaar te brengen. We zijn blij dat we een venture partner hebben gevonden die cultureel én zakelijk perfect bij ons team past.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer