Jordy Hommelberg ‘beste flexkracht’ van Actief Werkt!

1

Jordy Hommelberg (23) uit Houten is door Actief Werkt! tot ‘beste flexkracht’ uitgeroepen. Hij is donderdag 7 november op zijn werk verrast met de Superkracht Award 2019 en een reischeque.

De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! dat op deze manier flexkrachten de waardering wil geven die ze verdienen.

Centrale orderinvoer bij Stiho

Uit ruim 6.000 eigen flexkrachten werd de afgelopen weken in iedere regio de beste flexkracht genomineerd. Jordy Hommelberg was genomineerd vanwege zijn harde werk, betrouwbaarheid en snelheid. Hij won de verkiezing door de meeste stemmen binnen te halen en liet daarmee ruim 50 andere genomineerde flexkrachten uit het hele land achter zich.
Hommelberg werkt als medewerker centrale orderinvoer bij Stiho in Utrecht, en is enorm blij met de titel. “Het is heel leuk om bij Stiho te werken. Ik heb deze kans met beide handen gegrepen en ik ben trots om te zien dat mijn harde werk nu beloond wordt met deze Award. Ik merk ook echt dat zowel Actief Werkt! als Stiho blij met mij zijn. Dat geeft heel veel voldoening aan mijn werk.”

Doorgroeien in functie

Volgens Gerianne Oussoren, vestigingsmanager Actief Werkt! Houten, heeft Jordy de titel meer dan verdiend. “Hij is een ontzettende zorgzame jongen. Jordy is altijd maatschappelijk betrokken geweest in Schalkwijk, het dorp in de gemeente Houten waar hij woont. Door zijn vele vrijwilligerswerk heeft hij kennis en vaardigheden ontwikkeld waar hij in zijn baan nu heel veel aan heeft. Hij is een echte doorzetter en wil dolgraag doorgroeien in zijn functie. De Award is voor hem een hele mooie motivatie om zo door te gaan en zijn dromen waar te maken.”

Waardering voor flexkrachten

De Superkracht verkiezing is voor het derde jaar op rij gehouden. Ronald Kardol, directeur Actief Werkt! hierover: “Flexkrachten zorgen ervoor dat bedrijven kunnen groeien en wij vinden dat ze daar voor in het zonnetje gezet mogen worden. Niet alleen vandaag, maar ook op de lange termijn. Daarom zijn we zo blij dat de verkiezing ieder jaar weer meer leeft onder onze klanten.”

Voor meer informatie, kijk op de site van Superkracht 2019

Bron: Actief Werkt!

Lees ook: Yassine Boumedian is dé flexkracht van 2018

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

Reageer