Yassine Boumedian is dé flexkracht van 2018

0

Yassine Boumedian (27) is volgens Actief Werkt! de beste flexkracht van Nederland. Uit ruim 6000 flexkrachten uit het hele land won hij de landelijke verkiezing voor de Superkracht 2018.

Actief Werkt! wil met deze jaarlijkse verkiezing waardering tonen voor de inzet van flexkrachten en het belang oproepkrachten. Het uitzendbureau vindt dat zij gekoesterd en gewaardeerd moeten worden voor hun bijdrage aan de arbeidsmarkt.

Yassine krijgt een jaar lang de titel Superkracht 2018, en wint ook een geheel verzorgde reis. Yassine is productiemedewerker bij Döhler en is volgens vestigingsmanager Esther Havermans een échte Superkracht. “Hij is nog maar een paar maanden geleden vanuit Marokko naar Nederland verhuisd en werkt super hard om hier een mooie toekomst op te kunnen bouwen met zijn vrouw. Hij heeft niet alleen de Nederlandse taal enorm snel geleerd, ook op de werkvloer werkt hij heel hard om verder te kunnen groeien. Zo is hij nu bezig met een heftruck cursus zodat hij bij Döhler breder inzetbaar is. Bovendien is hij altijd vrolijk, enorm beleefd, staat hij altijd voor iedereen klaar en zijn collega’s zijn echt gek op hem. Hij heeft de titel meer dan verdiend!”

Belang van flexkrachten

Bijna 6.000 mensen hebben de afgelopen weken gestemd op hun favoriete Superkracht. Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! noemt de verkiezing een groot succes: “In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexkrachten belangrijker dan ooit. De uitzendbranche vult jaarlijks maar liefst 10% van de banen in Nederland, en wij vinden dat ze hiervoor de waardering moeten krijgen die ze verdienen. Daarom organiseren we voor het tweede jaar op rij deze verkiezing waarmee we het bedrijfsleven oproepen om meer waardering te tonen voor hun flexkrachten.”

De overige Superkrachten zijn zeker geen verliezers, voegt Kardol aan: “Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar iedere flexkracht is voor ons een Superkracht. En het is mooi om te zien dat er zo positief en overweldigend is gereageerd vanuit het hele land!”

Bron: Actief Werkt!

Lees ook: Dansende vuilnisman uit Venlo is Superkracht 2017

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer