Arnhem krijgt wifi-tuin voor flexwerkers

0

De gemeente Arnhem richt op een braakliggend terrein in het centrum van de stad een zogenoemde wifi-tuin in. Flexwerkers kunnen daar deze zomer aan stevige tafels gebruikmaken van een gratis internetverbinding.

De tuin, achter het NS-station in de stad, is ook toegankelijk voor mensen die gewoon in de zon willen zitten.
 
De wifi-tuin gaat woensdag officieel open. Overdag staat er een mobiel horecasteunpunt in de tuin, waar geen alcohol verkocht mag worden, zo heeft de gemeente maandag laten weten.
 
De wifi-tuin past in het streven van de gemeente om zo veel mogelijk inwoners ‘duurzaam en creatief’ te laten werken. Bovendien richt Arnhem sinds vorig jaar Reizende Tuinen in. Dat zijn tijdelijk braakliggende terreinen, die de gemeente bestemt als speelplek, park of ontmoetingsplaats zolang er niets mee gebeurt. De gemeente wil op die manier lelijke plekken in de stad een ,,groene” uitstraling geven.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer