Harvey Nash halfjaarcijfers: omzetstijging van 28 procent

0

De Harvey Nash Group heeft het afgelopen jaar een winst (voor belasting) geboekt van 3,8 miljoen pond. Dat is een stijging van 47 procent. De omzet steeg met 28 procent.

Het financiële halfjaar van het recruitment- en outsourcing-bedrijf loopt van 1 februari tot en met 31 juli 2011. De omzet van Harvey Nash kwam in deze periode neer op behaalde de 253,4 miljoen pond (+28 procent).

Terugval in executive recruitment
De cashflow van het bedrijf is wel geraakt door een terugval in de executive recruitment, maar deze wordt, volgens het bedrijf, goedgemaakt door het uitzetten van tijdelijke krachten, aldus de Financial Times.

‘Sterke vraag naar hoogopgeleide technici’
De CEO van Harvey Nash, Albert Ellis zegt in een interview met de Amerikaanse krant dat er in deze periode een sterke vraag naar hoogopgeleide technici te zien was. De Harvey Nash Group heeft activiteiten in Europa, de Verenigde Staten en Vietnam.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer