Uitreiking FOTY Awards 2014

0

Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor Ondernemers, reikt vanavond in Media Plaza in Utrecht de Fleelancer of the Year Awards 2014 (FOTY Awards 2014) uit.

Vijfduizend zzp’ers dingen mee naar de titel. Zij hebben in totaal meer dan 200.000 stemmen verzameld. Daarnaast telt de gemiddelde beoordeling door opdrachtgevers en velt de jury haar eigen oordeel. De beste honderd zzp’ers en freelancers ontvangen een certificaat voor goed ondernemerschap. Onder de winnaars wordt een prijzenpakket verdeeld, waarbij de hoofdprijs bestaat uit een geldprijs van 5.000 euro 20.000 mediawaarden en een jaar lang ondersteuning door een relatiemanager van ING.
Daarnaast wordt uit driehonderd deelnemende opdrachtgevers de Opdrachtgever van het Jaar 2014 bekendgemaakt. De organisatie laat weten dat er nog kaarten voor vanavond beschikbaar zijn. De zijn online te bestellen.

 

Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor Ondernemers, is ook een van de sprekers op het Flexcongres dat op dinsdag 20 mei in MediaPlaza/Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer