Zzp-­‐trainer wint FOTY Awards 2014

0

Zzp-­‐trainer Bart van den Belt (29) uit Utrecht heeft met zijn bedrijf Zakelijk Succes de FOTY Awards 2014 gewonnen en is daarmee Freelancer of the Year 2014 van Nederland.

Winnaar Bart van den Belt verzamelde meer dan 1.500 stemmen, ontving 177 beoordelingen van zijn opdrachtgevers met een gemiddeld cijfer van 8,6 en kwam bij het juryberaad – onder leiding van juryvoorzitter Hans Biesheuvel (ONL) – als beste uit de bus.

Aan de FOTY Awards deden in totaal bijna 5.000 zzp’ers en freelancers mee: zij konden genomineerd worden door opdrachtgevers of collega‐ondernemers. Deze deelnemers hebben in totaal meer dan 200.000 stemmen verzameld die 185.000 keer gedeeld zijn via de sociale netwerken Facebook, LinkedIn, Twitter en Google Plus.

De FOTY Awards 2015 zullen eind 2014 aanvangen. Tot die tijd is de voorinschrijving voor zzp’ers, freelancers en opdrachtgevers geopend via de website: www.freelanceroftheyear.nl.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer