Directeur AB aan de slag als grondwerker

2

De week van 11 tot en met 15 oktober stond bij AB Fryslân & Noord-Holland in het teken van meewerkweek.

Alle kantoormedewerkers gingen aan de slag bij de bedrijven waar normaal personeel naar uitgezonden wordt. Elke dag werden er kantoormedewerkers kosteloos ingezet bij klanten/leden van AB. Zo ging de directie aan de slag bij een infrabedrijf. Directeur van AB Fryslân & Noord-Holland, Lammert Fopma, vervulde de rol van grondwerker.

Ook het management ging aan de slag bij klanten. Zij gingen koekbakken en klauwverzorgen. De intercedenten en relatiebeheerders gingen aan de slag in de kassen, als belader bij de vuilniswagen, bij een autospuiter, bij een hovenier, als timmerman of als manusje van alles bij een akkerbouwbedrijf.

Door de meewerkweek wilde AB de betrokkenheid met de werknemers versterken en zelf ervaren wat de dagelijkse werkzaamheden inhielden.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

 1. Tony Verheij op

  Wat grappig dat dit zo groots wordt aangekondigd.
  eMVeflex Personeelservice uit Enschede doet dit het hele jaar door zonder zich ervoor op de borst te kloppen en de media in te schakelen.
  Wij zijn van mening dat het niet alleen 1 week per jaar belangrijk is, dat je weet wat er bij klanten speelt en wat er leeft onder de werknemers, maar het hele jaar door.

  Als klanten of uitzendkrachten een probleem hebben, lost eMVeflex dat op, ook buiten kantoortijden, ook het hele jaar door.
  In deze 24-uurs economie zijn wij 53 weken per jaar betrokken bij onze klanten en medewerkers.
  Maar het blijft grappig dat 1 week betrokkenheid per jaar zoveel media-aandacht krijgt, complimenten hiervoor…

  Met vriendelijke groet,
  Tony Verheij
  Intercedent eMVeflex Personeelservice

 2. Ronaldo de Hollander op

  Leuk dat dit bericht de aandacht krijgt dat het verdient. Het zo nu en dan mee laten werken door kantoormedewerkers en management geeft meer betrokkenheid bij de al het werk. De betrokkenheid van voorgaande reaktie is ook te waarderen.
  Dat juist de AB service van oudsher begonnen zijn als bedrijfsverzorgers van agrarische ondernemers, waarbij 365 dagen per jaar en 24 uur per dag meegedacht werd met de bedrijven zal bij Tony Verheij nog niet bekend zijn.
  Het blijft positive aandacht voor werk.
  Met vriendelijke groet,

  Ronaldo

Reageer