Pay for People betaalt salarissen kinderverzorgers

0

Payrollorganisatie Pay for People betaalt sinds 1 oktober de salarissen van zes kinderverzorgers van Stichting Peduli Anak, die opkomt voor de rechten van straatkinderen, weeskinderen en verwaarloosde kinderen in Indonesïe.

Eerder al steunde de payrollorganisatie en haar klanten de Stichting door een financiële bijdrage te sturen, die voorzag in de kosten voor het levensonderhoud van de kinderen. Naast onderdak, een veilige thuishaven en medische voorzieningen, krijgen de kinderen van Peduli Anak ook intensieve begeleiding van kinderverzorgers.

Sinds kort betaalt Pay for People dus ook samen met een aantal klanten, de salarissen van zes van de twaalf kinderverzorgers. Pay for People betaalt de ene helft van het salaris van de kinderverzorgers, en de klanten de andere helft. Zo kan de Stichting Peduli Anak andere donaties verder investeren in de operationele kosten van de kinderopvang.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer