Emerce Interim voor inhuur marketing, media, commerce en tech

0

Emerce en Brunel zijn samen een nieuw arbeidsmarktplatform gestart: Emerce Interim. Dit is een platform voor inhuur van interim professionals in marketing, media, commerce en tech.

Met dit platform wil Emerce Interim voorzien in de groeiende behoefte van organisaties aan digitale specialisten.

Het is een bijzondere samenwerking tussen Emerce, het platform & community voor digital marketing, commerce & tech professionals, en Brunel, dat jarenlange ervaring heeft in detachering in onder meer IT en Marketing.

Digital community

Emerce en Brunel hebben naar eigen zeggen uitvoerig onderzoek gedaan naar de behoefte van het bedrijfsleven en van interim professionals. Het grootste pijnpunt is volgens hen het gebrek aan engagement met de digital community en om snel de perfecte match met de opdracht te maken. De nieuwe dienst werkt makkelijk, transparant en lost veel uitdagingen op die men ervaart bij het plaatsen van opdrachten. Ook worden actuele marktinzichten, zoals behoefte naar een bepaalde skill set, uit eigen data gedeeld met de gebruikers van het platform.

Zoeken, matchen, verlonen

Emerce Interim is een open platform waar opdrachtgevers kunnen zoeken in een uitgebreide database met voorgeselecteerde en positief beoordeelde professionals, via slimme algoritmes komt men tot een match. De nieuwe dienst omvat het zoeken, kwalitatief matchen, plaatsen, verlonen en beoordelen van de opdracht. Interim professionals schrijven zich in op het premium platform, worden onderdeel van de digital community, krijgen interessante opdrachten en kunnen bouwen aan hun vaardigheden en expertise.

Doelgroep

Emerce, Gijs Vroom, managing director: Emerce is het platform voor digital business, marketing en media. Wij verbinden lezers, bedrijven en agency’s met behulp van relevante content en diensten. Emerce Interim past goed bij onze doelgroep. Samen met Brunel zullen wij dit platform verder doorontwikkelen voor opdrachtgevers en interim-professionals.
Frank Del Gatto, head of digital community platforms (Brunel): “Brunel is een Internationale zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in flexibele personeelsoplossingen en high-end detachering. Het premium merk Emerce past met haar doelgroep goed bij de specialisten die we zelf in huis hebben. Het is een natuurlijke fit met Brunel en wat wij willen uitstralen. Het platform dat wij gezamenlijk hebben ontwikkeld sluit uitstekend aan bij de strategie van Brunel om oplossingen te ontwikkelen waarbij de behoefte van de klant centraal staat. Gezamenlijk kunnen wij via het platform met een API de gehele markt van detacheerders en freelancers ontsluiten, koppelen met alle HR-systemen en daarmee klanten ontzorgen om op efficiënte wijze kwalitatieve professionals voor een specifieke opdracht te leveren.”

Bron: Brunel

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer