Monsterboard introduceert premium job ads

0

Recruitmentplatform Monsterboard introduceert job advertenties waarmee werkgevers zowel actieve als passieve kandidaten kunnen bereiken. De premium job advertentie richt zich automatisch op gekwalificeerde kandidaten op Facebook, Instagram en Twitter op basis van hun interesses en vaardigheden en wordt ook doorgeplaatst op meer dan 100 websites die zij regelmatig bezoeken.

 Social recruitment

Social recruitment werkt goed voor bedrijven: 73% van de bedrijven op Monsterboard heeft succesvol iemand aangenomen met inzet van social job advertising. Ook geeft 60% van de recruiters aan door middel van social recruitment beter gekwalificeerde kandidaten te bereiken.* Gian Zandonà, managing director van Monsterboard: “Kandidaten wachten niet langer tot ze gevonden worden. Ze nemen rechtstreeks contact op met merken en bedrijven waar hun interesse naar uitgaat. Als je deze kandidaten als werkgever wilt bereiken, dan moet je met ze in contact komen op de plekken die ze online vaak bezoeken.”

Bij het plaatsen van een vacature zoekt de Monsterboard technologie direct naar kandidaten op Facebook, Instagram en Twitter, die voldoen aan de door de werkgever gestelde criteria. De vacature wordt automatisch verstuurd en prominent getoond op de tijdlijn van deze potentiële kandidaten.

Mobile recruitment

In 2017 startte het Monsterboard met social recruitment via Instagram naast de al bestaande mogelijkheden op Facebook en Twitter sinds 2016. Vorige week maakte Monsterboard ook bekend een nieuwe mobiele app te hebben waarmee kandidaten kunnen swipen naar vacatures. Swipe links – niks voor jou, swipe rechts – direct solliciteren. Vacatures van werkgevers worden automatisch getoond op alle platformen van Monsterboard inclusief de app.

Bron: Monsterboard

Lees ook: Meer sollicitaties via mobiel in 2017

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer