Naam nieuwe politieke beweging ‘PayvdA’

0

‘Payroller van de Arbeid'(Payvd) is de naam van de nieuwe politieke beweging die Please Payroll op gang brengt. De beweging wil de negatieve beeldvorming rondom flexwerk wegnemen.

 

Jan Franken, directeur van Please Payroll, wordt de voorman van de politieke beweging PayvdA. De beweging gaat zich de komende verkiezingen richten op de politieke tegenstanders van flexibele arbeidscontracten, waaronder de PvdA, de SP en de vakbonden.

Donderdag liet Franken in een interview aan Flexmarkt weten dat hij vindt dat er verkeerde beeldvorming rondom flexwerk bestaat. ‘Nederland heeft de laagste werkloosheidcijfers, dat komt dankzij de flexibele arbeidsmarkt die we hier hebben’, aldus Franken.

Hoe er precies invulling wordt gegeven aan de politieke beweging is nog niet bekend. Daar gaan de betrokkenen vrijdag over in overleg. PayvdA laat in ieder geval weten dat ze met een aantal ‘spraakmakende acties’ proberen de aandacht te vestigen op het belang van flexwerk voor de werkgelegenheid in Nederland.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer