Omzet Circle8Group breekt door grens 1 miljard euro

0

HR Tech dienstverlener Circle8Group groeide in 2023 autonoom met ruim 20 procent en verwacht in AI/tech “exponentieel te groeien” de komende jaren.

De internationale HR Tech dienstverlener is het afgelopen jaar stevig gegroeid. De omzet steeg in 2023 met ruim 20 procent naar 1,01 miljard euro. De vijf Europese bedrijven van Circle8Group zijn autonoom gegroeid. Zij kregen te maken met een sterke vraag vanuit de bestaande klantenportefeuille, vermeldt het persbericht. IT blijft een groeiende markt voor het bedrijf, maar er is ook sterke groei in tech en finance.

“Het resultaat is boven verwachting. Het aanbieden van een breed palet aan HR-tech oplossingen werkt ”, zegt ceo Ineke Kooistra. De focus ligt bij de Circle8Group-bedrijven op de werving van professionals in de nieuwere vakgebieden binnen IT/tech, zoals AI en automation. Kooistra ziet de vraag daarvoor toenemen en verwacht daar een exponentiële groei de komende jaren. “Komend jaar willen we onze huidige groeicurve doorzetten, dus meer dan 20 procent organische groei realiseren. Voor 2025/2026 willen we groeien naar een omzet van meer dan 2 miljard euro.”

Kooistra sluit niet uit dat het bedrijf overnames zal doen om de groei te versnellen. “We hebben een M&A-focus op de DACH-regio, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk en we kijken met een schuin oog naar de Verenigde Staten.”

Uitreiking awards FlexTopGroeiers op 6 juni

Vorig jaar eindigde Circle8Group op de 8e plaats in de Omzetranglijst Top-100 van Flexmarkt. Ook dit jaar publiceert Flexmarkt deze Omzetranglijst. Op 6 juni worden tijdens het FlexForward event de awards uitgereikt aan de snelste groeiers.

Daarnaast komen er topsprekers op dit event over hoe je medewerkers meekrijgt bij de implementatie van technologie, hoe je ChatGPT echt effectief inzet, wet- en regelgeving en onbevooroordeeld werven.

Mis dit event niet en meld je snel aan!

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer