Secretary Plus start met videorecruitment

0

Secretary Plus komt met een platform voor videorecruitment. Zo kan iedere assistant zichzelf met een videosollicitatie presenteren en kunnen werkgevers snel en eenvoudig een compleet beeld van de kandidaat krijgen.

‘Met videosollicitatie krijg je in een aantal seconden een goede indruk van iemand. Daarnaast is het een uitstekende tool voor assistants om zichzelf goed te presenteren en tegelijk heel gericht vragen voor een specifieke functie te beantwoorden’, zegt Marion van Happen, algemeen directeur van Secretary Plus Nederland. Secretary Plus is specialist in het bemiddelen van management assistants in diverse vakgebieden en onderdeel van USG People.

Video pitch
Het video recruitment platform krijgt een vaste plek op de site van Secretary Plus. Assistants die voortaan solliciteren op een functie in het Direct Team van Secretary Plus, dat zijn de assistants die het bedrijf voor tijdelijke opdrachten detacheert bij opdrachtgevers, kunnen dat doen via een video pitch.
Inmiddels zijn ook een aantal opdrachtgevers van Secretary Plus die gebruikmaken van het Direct Team aangesloten op het platform. Vaak hebben zij op korte termijn een assistant nodig en weinig of geen tijd voor uitgebreide sollicitatierondes. Door de videosollicitaties te bekijken kunnen ze snel en in hun eigen tijd een keuze maken.

Naast CV
Dat betekent niet dat de CV in de prullenmand kan. De video pitch wordt aan het CV toegevoegd, zodat opdrachtgevers een compleet beeld krijgen. Naast iemands werkervaring krijgen ze ook een indruk van presentatie en overkomen van een kandidaat.

Bron: Secretary Plus


Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer