YungCapital Records voor jong, ondernemend talent

0

Recruitmentspecialist YoungCapital is een van de partijen achter het nieuwe platenlabel YungCapital Records. Young Capital wil hiermee laten zien dat zij het (werkgevers)merk zijn voor jong, ondernemend talent.

Samen met hiphop-label Top Notch en hiphopartiest Bizzey heeft YoungCapital YungCapital Records in de markt gezet. YungCapital Records is bedoeld om jong talent en ondernemerschap stimuleren. Hugo de Koning, oprichter van YoungCapital. “Met dit platenlabel hebben wij jong talent op nummer 1 weten te zetten, dat was altijd al het doel.”

YungCapital Records WORK.SESSIE

Het jongerenlabel heeft het afgelopen jaar al meerdere succesvolle tracks met jong talent uitgebracht, waaronder het platina nummer `Last man standing’. Op 22 november organiseren ze in Amsterdam de YungCapital Records WORK.SESSIE, waar een selectie ambitieuze jongeren en de top van de Nederlandse muziekindustrie met elkaar in gesprek gaan over muziek, viraal gaan, werk en ondernemerschap.
Met de sessie krijgen jongeren de kans om met deze grote diversiteit aan mensen die allemaal van muziek houden, in gesprek te gaan en zo tips en tricks te krijgen van de allerbesten. Zo zijn onder andere Bizzey, Kraantje Pappie, Jack Shirak, Qucee (Supergaande), Hugo de Koning (YoungCapital), Bram Krikke (SLAM FM), ParraTV, Vincent Patty (Top Notch/Noah’s Ark), Framez Productions, Fernando (FunX) en Eric van Holland (Spotify), Mo Fouradi (Top Notch/ Noah’s Ark) en Rotjoch (101Barz) aanwezig.

Bron: YoungCapital

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer