Zorgdetacheerder Okeedo wint FD Gazellen Award

0

Okeedo heeft voor de derde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Het detacheringsbureau voor de zorg hoort in 2023 bij de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Voor de twintigste keer organiseerde Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards, een prestigieuze ondernemersprijs voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Okeedo, in 2018 opgericht als gespecialiseerd detacheringsbureau voor de zorg, werd in 2021 voor het eerst uitgeroepen tot FD Gazelle. Toen nog in de categorie ‘klein’, maar in 2022 en nu dus ook in 2023 in de categorie ‘midden’.

Nieuwe concepten

Managing director Wesley Buitenhuis verklaart de groei van Okeedo door steeds aansluiting te zoeken bij de behoeften in de zorg en daar met nieuwe concepten op in te spelen. “Een goed voorbeeld hiervan is ons nieuwste concept Kookeedo. Hiermee ondersteunen we organisaties in het kookproces bij (kleinschalige) zorg en ontzorgen we hen van A tot Z.”

Andere voorbeelden van succesvolle Okeedo-concepten zijn ‘De Klas’ voor het opleiden en begeleiden van helpenden tot verzorgenden en de ‘Zorgondersteuner Plus’ voor ziekenhuizen. Dit betreft de inzet van medewerkers die facilitaire en licht-verpleegtechnische handelingen verrichten en zo het werk van de verpleging verlichten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer