Vijf uitzendorganisaties bij Best Workplaces

0

Gisteravond zijn tijdens een feestelijke avond in De Hallen Studio’s in Amsterdam de Best Workplaces van 2017 bekendgemaakt. Dit jaar hebben 49 organisaties de lijst gehaald, waaronder Adecco Group, USG People Nederland, Robert Walters Talent&Pro en Secretary Plus. Zij mogen een jaar lang de titel ‘Best Workplace’ dragen.

Uitzendorganisaties

Farmaceut Novo Nordisk heeft dit jaar de eerste plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2017 in de categorie grote en multinationale organisaties. Ook Adecco Group mag zich Best Workplace 2017 noemen in de categorie grote bedrijven, net als USG People Nederland, Robert Walters en Talent&Pro.
In de categorie middelgrote organisaties voert IT-dienstverlener Incentro de lijst aan. In deze categorie is intermediair Secretary Plus gestegen naar plek 3. Vorig jaar stond Secretary Plus nog op plek 10 in de Small & Young Workplaces.
In de categorie kleine en startende ondernemingen pakt Lean Consultancy Group voor het derde opeenvolgende jaar de koppositie.

Goed werkgeverschap

De relatie tussen mensen onderling op basis van plezier en verbondenheid is veruit de hoogst scorende dimensie bij de Best Workplaces van 2017 (87%). Ook worden medewerkers van deze organisaties vaker betrokken bij beslissingen over hun werk en werkomgeving; 70% van de mensen bevestigt dit positief ten opzichte van 39% bij organisaties die de lijst niet haalden. Bij de top-5 van de Best Workplaces is dit percentage nog een stuk hoger met 86%. Best Workplaces scoren goed op het stellen van vertrouwen in hun medewerkers en het bieden van ruimte om hun functie goed uit te oefenen, 88% bekrachtigt dit en bij de top-5 bevestigt zelfs een ruime meerderheid van 97% dit.

De hele lijst met Best Workplaces is te vinden op www.bestworkplaces.nl.

Bron: Great Place to Work

Lees ook:

Over Auteur

Reageer