Twee Great Place to Work-titels Adecco

0

Adecco Group Nederland heeft op dinsdagavond 22 maart in Amsterdam twee noteringen op de Great Place to Work-lijst van 2016 binnengehaald.

Het landelijke General Staffing-netwerk van Adecco eindigde op een zevende plaats. Het Professional Staffing-label (Ajilon) van de groep noteerde een zeventiende plaats op de lijst van beste werkgevers van Nederland in de categorie grote en multinationale ondernemingen. Adecco nam voor de elfde keer deel, Ajilon voor de derde keer.

Hans Pruis, CEO van Adecco Group Nederland zegt over de uitslag: “We zijn op de eerste plaats blij voor onze medewerkers. De mooie score hebben we aan hén te danken. Uit het totale onderzoek blijkt dat persoonlijke aandacht op de werkvloer, eerlijk en herkenbaar leiderschap en betrokkenheid het verschil maken voor medewerkers. Ik ben er trots op dat we die factoren in onze organisatie hebben weten te verankeren. (…) De uitslag is geweldig, maar waar het om gaat is dat we die uitslag blijven gebruiken om onze werkcultuur en het vertrouwen tussen medewerkers en management te blijven verbeteren.’

Great Place to Work (GPTW) is een wereldwijd gehanteerde onderzoekmethodiek die focust op vertrouwensaspecten in organisaties. De uitslag van het GPTW-onderzoek wordt voor het grootste deel bepaald door de medewerkers van de deelnemende bedrijven die hiertoe anoniem een uitgebreide digitale vragenlijst invullen.

Ook Adecco en Ajilon mochten zich in 2015 ook al Great Place to Work noemen.


Bron: Adecco


Lees ook: Unique weer Best Workplace

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer