Unique weer Best Workplace

0

Unique, onderdeel van USG People, is opnieuw uitgeroepen tot Best Workplace van Nederland. Dit jaar behaalde Unique de achtste positie in de top tien van bedrijven met meer dan 500 werknemers.

Great Place to Work onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Het is de derde keer dat Unique een Best Workplace-plek heeft bemachtigd. Ten aanzien van vorig jaar laat Unique een verbeterde Trust Index zien, een stijging van 3 %. Deze score is gebaseerd op geloofwaardigheid, respect, rechtvaardigheid, trots en kameraadschap. Op alle indicatoren heeft Unique een groei doorgemaakt, met geloofwaardigheid aan kop. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de medewerkers de kwaliteit, toegankelijkheid, integriteit, communicatie en competentie van het management nog positiever beoordelen. Net als voorgaande jaren scoort Unique op kameraadschap het hoogst. Denk hierbij aan intimacy, hospitality en community.

De algemeen directeur van Unique, Loes Dingemans, in reactie op de uitkomst: ‘We zijn er super trots op dat wij ons weer tot de beste werkplekken van Nederland mogen rekenen. In mijn ogen draait het succes van een organisatie om de medewerkers. Bij een aantrekkelijke werkgever komen zij het best tot hun recht en dat is precies wat mij persoonlijk drijft. Zeker als HR-dienstverlener is het belangrijk ’to practise what you preach’. De uitkomst van het onderzoek is daarvan een mooie weerspiegeling. Wat mij verheugt, is niet alleen de hoge score ten opzichte van andere organisaties, maar vooral ook de verbetering ten aanzien van vorig jaar. Met elkaar stellen we alles in het werk om deze trend ook komend jaar voort te zetten.’

Bron: Unique

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer