Flexkrachten Manpower krijgen Swapfiets

0

Gisteren heeft Manpower Nederland 56 flexkrachten die via Manpower werkzaam zijn bij de Gemeente Amsterdam, voorzien van een gratis Swapfiets. Hiermee wil Manpower hen een duurzame oplossing bieden voor het dagelijks vervoer van en naar werk.

Eerder dit jaar verlengde de gemeente het contract met Manpower voor vier jaar.

“Met dit initiatief spelen we in op het groeiende mobiliteitsprobleem in de hoofdstad”, zegt Janine Bos, directeur Manpower Nederland. “Fietsen houdt onze medewerkers gezond en het draagt bij aan een schonere stad en een beter bereikbaar Amsterdam. Dankzij deze samenwerking met Swapfiets helpen we onze flexkrachten verder en dragen we tegelijkertijd bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Gemeente Amsterdam.”

Proefperiode

De strategische samenwerking tussen Manpower en Swapfiets bestaat vooralsnog uit een pilot van ten minste zes maanden. Na deze periode bespreken Manpower en de Gemeente Amsterdam de mogelijkheid tot verlenging. Bos: “Vooralsnog zijn we de enige HR-dienstverlener met deze regeling. Wij willen onze medewerkers hiermee niet alleen aan, maar ook naar werk helpen. Het is daarom onze ambitie om in de toekomst goed te kijken naar de mogelijkheden om deze regeling uit te breiden. Met Swapfiets hebben we de ideale partner gevonden die alle logistieke en onderhoudsvraagstukken voor zijn rekening neemt.”

Mobiliteitsbehoefte van werknemers

PienFrommink, CountryMarketeer Nederland bij Swapfiets, voegt toe: “Wij zijn ontzettend trots dat we samen met Manpower het leven van zoveel flexkrachten een stukje aangenamer maken. Naast de vele voordelen voor de gezondheid en het klimaat, is het voor bewoners van grote steden vanwege de drukte en parkeerproblemen steeds aantrekkelijker om over een bedrijfsfiets te beschikken. Met dit initiatief benutten we de voordelen van flexibel vervoer optimaal. En samen met Manpower geven we invulling aan de mobiliteitsbehoefte van werknemers.”

Bron: Manpower

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer