Get Work werft collega’s in escape room

0

Uitzendbureau Get Work is op zoek naar nieuwe collega’s in allerlei functies. Om op een originele manier in contact te komen met kandidaten vindt het eerste contact plaats in een escape room.

De ludieke wervingsactie wordt gehouden op 15 en 16 augustus in The Great Escape in Zwolle.

Persoonlijkheid moet passen

De actie in de escape room is niet zomaar uit de lucht komen vallen. “Tegenwoordig kijken we steeds meer of mensen qua motivatie en persoonlijkheid bij ons passen. Een cv of sollicitatiebrief vinden we eigenlijk veel minder belangrijk. Bij Get Work zoeken we mensen met energie, doorzettingsvermogen, creativiteit en lef. Allemaal eigenschappen die je in de escape room nodig hebt. Vandaar deze actie”, vertelt Claudia Ruiter, algemeen directeur van de uitzendorganisatie.

Van intercedent tot regiomanager

De uitzendorganisatie heeft meerdere vacatures in het midden en oosten van het land. De functies variëren van intercedent tot accountmanager en van regiomanager tot medewerker op het hoofdkantoor.

Geen cv of sollicitatiebrief

Geïnteresseerden hoeven dus geen cv of sollicitatiebrief te sturen. Ze kunnen op 15 of 16 augustus naar The Great Escape in Zwolle komen. Van tevoren aanmelden via de site is wel verplicht. In de escape room gaat men met 12 andere sollicitanten de uitdaging aan om te ontsnappen. Claudia Ruiter: “Je kunt het niet goed of fout doen en het maakt niet uit of je wel of niet ontsnapt binnen de tijd. Het gaat niet om het doel, maar om de weg ernaartoe. En, hebben we nu geen passende vacature, maar wel een waanzinnige klik met een kandidaat, dan is de kans groot dat we een functie voor die persoon gaan creëren.” Na afloop is er een borrel en kennismaking.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de site van Get Work.

Bron: Get Work

Noot van de redactie: Helemaal nieuw is het inzetten van een escape room bij werving en selectie niet. Begin dit jaar liet ABN AMRO weten dit ook als middel in te zetten om te kijken hoe jonge professionals onder tijdsdruk vraagstukken kunnen oplossen. Lees het bericht ABN AMRO werft starters met escape room op PW.

 

Tip! Meer weten over het aantrekken, ontwikkelen en behouden talent? Tijdens het congres Talent en Performance Management wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van performance management. Klik hier voor het volledige programma

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer