WerkTalent Deals: kortingen voor uitzendkrachten

0

WerkTalent lanceert vandaag WerkTalent Deals: een online platform waarmee uitzendkrachten voordelen en kortingen krijgen.

Via WerkTalent Deals kunnen uitzendkrachten zich simpel aanmelden voor de diverse kortingen bij de aanbieders. Aanbieders die meedoen, zijn onder andere Coolblue, Ditzo, Summit Travel, NLE, Ben, Aegon, HelloFresh, Alphabet, Fietsvoordeelshop en Knab. De komende weken wordt dit aantal nog uitgebreid.
Met het platform biedt WerkTalent haar uitzendkrachten extra voordeel en de leveranciers extra klanten. Uitzendkrachten profiteren van betere deals voor diensten die het leven in en om het huis makkelijker maken. Denk aan fietsen, mobiele telefoons, verzekeringen, private leaseauto’s en energie.
Directeur WerkTalent Wim Bubberman: “Waar andere uitzendbureaus alleen de nadruk leggen op het inkomen van uitzendkrachten zien wij het anders. Wij leggen ook de nadruk op hun uitgaven door ze direct korting te geven bij een van onze leveranciers.”  

Ook biedt WerkTalent opdrachtgevers de mogelijkheid om een eigen online omgeving te creëren voor kortingen voor hun eigen personeel.

Bron: WerkTalent

Lees ook: Bubberman wil met WerkTalent ‘snel groeien’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer