Werkgevers optimistisch over werkgelegenheid

1

Het optimisme onder werkgevers over de werkgelegenheidsverwachting blijft stijgen.

De algemene werkgelegenheidsverwachting onder werkgevers voor de periode juli t/m september 2011 is licht positiever dan die voor het tweede kwartaal. Dit blijkt uit de nieuwe editie van de Manpower Arbeidsmarktbarometer. Ook ten opzichte van vorig jaar is de verwachting positiever.

‘Dit gestaag stijgende voorspellende werkgelegenheidscijfer bevestigt ons beeld van een zich voorzichtig herstellende Nederlandse arbeidsmarkt’, aldus Haiko van der Pol, directeur Marketing & Communicatie Manpower Nederland.

Werkgevers van nutsbedrijven en in de zakelijke dienstverlening rapporteren de meest positieve werkgelegenheidsverwachtingen voor het derde kwartaal.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Goed nieuws!!!

    Betekent dit ook dat de werkloze 45+er nu ook kans maakt op een baan??? Of gaan werkgevers die nog steeds collectief negeren?
    Gaan de werkgevers nu wel vacature’s invullen met geschikte 45+ers? Of nemen ze nog steeds liever niemand aan, dan een geschikte 45+er?

    Ik hoop het van harte!

Reageer