2Work gaat verder als lid van Flexfamily

0

2Work in Borculo heeft besloten om zich per 1 januari 2021 aan te sluiten bij Flexfamily. Het is de volgende stap in de groeistrategie van Flexfamily om uiteindelijk de top-10 in de Nederlandse uitzendwereld te bereiken.

2Work is opgericht in 2012 en heeft zich gespecialiseerd in activiteiten op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement. 2Work is actief in de regio’s de Achterhoek, Twente, Salland en Stedendriehoek. 2Workgaat als zelfstandig label verder binnen Flexfamily; gericht op re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement.

Toegang tot kapitaal en netwerk

De directie van 2Work, die bestaat uit Esther Buitenhuis en Judith Geurkink, zien de stap naar Flexfamily vooral als een versneller van hun groeimogelijkheden. “Wij zijn erg blij dat wij gaan samenwerken met de verschillende bedrijven die onderdeel uitmaken van Flexfamily. De afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld al gezamenlijk met Seesing Flex de eerste succesvolle stappen gezet. Door de samenwerking binnen Flexfamily krijgen wij onder andere toegang tot groeikapitaal en het commerciële netwerk. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van het groeiend aantal vestigingen binnen Flexfamily voor het voeren van gesprekken met de mensen die wij coachen en begeleiden. Tegelijkertijd behouden wij onze zelfstandigheid en bepalen wij zelf de richtingen de wijze van onze groei.”

Uitgebreiding dienstverlening

Michael Ammerlaan, managing director Flexfamily, zegt in een toelichting op de op het inlijven van 2Work: “Ook het afgelopen jaar heeft laten zien hoe belangrijk het is om vitaal en wendbaar te zijn, zowel als persoon als organisatie. Door de specialistische activiteiten van 2Work aan ons te binden kunnen wij onze klanten en (flex)medewerkers uitgebreidere dienstverlening en oplossingen bieden. Om bijvoorbeeld hun eigen duurzame inzetbaarheid te vergroten. Zo krijgen medewerkersduidelijkheid over hun arbeidsmarktpositie, adviezen om hun kansen te verbeteren en inzicht op welke vlakken zij kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen.”

Groeistrategie Flexfamily

Voor Flexfamily is het toevoegen van 2Work aan haar portfolio een volgende stap in de groeistrategie heeft de volgende stap gezet door de. “Wij zijn immers een groeiende familie van flex- en HR-specialisten werkzaam in en vanuit Oost-Nederland”, zegt Michael Ammerlaan, managing director Flexfamily.

Flexfamily is met haar dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette en Vast actief vanuit regio’s de Achterhoek, Twente, Salland en Stedendriehoek. Flexfamily is ontstaan vanuit Fides dat door Clemens van Lent in 2004 is opgericht. In 2019 heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfamily. Met het partnerschap van ActualLeader Group wil Flexfamily op de lange termijn een positie in de top-10 van de Nederlandse uitzendmarkt bereiken. Flexfamily heeft haar hoofdkantoor in Doetinchem en er werken gemiddeld 3.200 mensen bij ruim 700 klanten.

Lees ook: Flexfamily neemt strategisch belang in MAQQIE

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer