50Plus IT gaat verder onder de naam PlusIT

0

50Plus IT heet voortaan gewoon PlusIT. Het bedrijf heeft zijn naam veranderd om van de negatieve associatie die aan 50-plus kleeft af te komen.

Onder het mom ‘de vijftiger is de nieuwe dertiger’ wil PlusIT meer de nadruk leggen op ervaring in plaats van op leeftijd.

Niet klaar voor 50-plussers

Volgens het detacheringsbureau uit Lelystad is gebleken dat veel ervaren medewerkers zich niet gelukkig voelen bij de naam 50plus. Verder twijfelden veel potentiële medewerkers of ze met 40+ ook mochten solliciteren.
Bovendien zijn naar eigen zeggen veel potentiële klanten en zelfs de overheid nog niet klaar zijn om de 50-plussers te omarmen zoals de politiek voor ogen heeft.

Social Return on Investment

Overigens er verandert niets aan de visie en doelstellingen, zo laat PlusIT weten. De belangrijkste doelstelling is nog steeds ‘aantonen wat de meerwaarde is van de ‘oudere’ ervaren medewerker’. Ook de wens om samen met klanten een concrete invulling te geven aan hun ‘Social Return on Investment’ (SROI) blijft een van de speerpunten van PlusIT.

Bron: PlusIT

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer