Accent Covebo neemt Effect Personeelsdiensten over

0

Accent Covebo Group, één van de bedrijven die onder de overkoepelende vlag varen van House of HR, neemt het Nederlandse bedrijf Effect Personeelsdiensten over.

Daardoor versterkt de groep opnieuw haar positie in de sectoren bouw en techniek, die momenteel als gevolg van de aantrekkende economie, permanent op zoek zijn naar talent, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Positie op Nederlandse markt versterken

Accent Covebo, dat sinds 2015 deel uitmaakt van House of HR, is gevestigd in Nijkerk en biedt bedrijven en kandidaten flexibele rekruteringsoplossingen in de bouw, techniek, logistiek en productie. In 2016 maakten 1.400 bedrijven en 13.800 kandidaten gebruik van de diensten van Accent Covebo. Hun specialisme is het zoeken van medewerkers die complexe projecten kunnen helpen uitvoeren die veel flexibiliteit vragen. Zo kan de groep voor medewerkers zorgen voor flexibele ad hoc opdrachten zoals het opmaken van het inventaris bij bedrijven die heel seizoensgebonden activiteiten hebben. Accent Covebo heeft een netwerk opgebouwd met vestigingen in Polen en Spanje om in heel Europa de beste arbeiders te kunnen aantrekken. Om de positie op de Nederlandse markt in de sectoren bouw en techniek verder te versterken neemt Accent Covebo nu Effect Personeelsdiensten over.

Bemiddelaar van vaklui

Effect Personeelsdiensten is in 2009 opgericht door Dennis Ikink en Rick Scholten. Sindsdien is Effect uitgegroeid tot een sterke regionale speler met dagelijks circa 350 Nederlandse vaklieden aan het werk in de bouw en techniek. Met een team van 10 interne medewerkers wordt vanuit Oldenzaal de operatie aangestuurd.
Henk Buitink, CEO van Accent Covebo, over de overname. “Door de integratie in Accent Covebo kan Effect gebruik maken van ons internationale wervingsnetwerk én van de diensten van ons support center. De overname is een nieuwe stap om onze ambitie waar te maken om tegen 2021 dagelijks 2.500 vaklui in bouw en techniek aan het werk te zetten. ” Dennis Ikink en Rick Scholten, de oprichters van Effect,  blijven aan in hun huidige rol van directie en willen in samenwerking met Accent Covebo Group hun ambitie van verdere groei en professionalisering verwezenlijken.

Over House of HR

Met zijn tien merken en meer dan 500 kantoren, verspreid over 10 landen, realiseerde House of HR in 2016 een geconsolideerde omzet van €1,2 miljard. Accent, Accent Covebo, TimePartner en Zaquensis zijn actief in de uitzendsector. Abylsen, Aero, IBB, Continu en tec leveren engineering consultancy diensten. Logi-Technic zorgt voor technische outsourcing.

Bron: Accent Covebo Group

Lees ook: Covebo en Accent Jobs Nederland gaan samen

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer