(GASTBLOG) Zoek jij ook software die je werk eenvoudiger maakt én goeie support heeft?

0

Zoek niet verder! Een allesomvattend flexwerk systeem waar je van op aan kunt, eenvoudig in gebruik en met een helpdesk voor de vragen waar je nét zelf niet uitkomt. Dat is Easyflex, sinds 2001 één van de software marktleiders in de flexbranche.

Waarom zou je voor Easyflex kiezen?

Het mooiste compliment dat je kunt krijgen is dat je klanten je product aanbevelen. Daar zijn we erg trots op. Maar we zitten niet stil, het is al jaren onze missie om flexwerk eenvoudig te maken. Elk jaar verandert er ontzettend veel op het gebied van de wet- en regelgeving, je kunt het bijna niet bijhouden. Dan wil je één compleet pakket waar je op kunt vertrouwen. In Easyflex regel je alles van uitzenden tot verlonen, zodat jij gewoon je werk kunt blijven doen.
Maar een loonstrook/factuur waar je altijd op kunt vertrouwen, is slechts de basis. De lijst met applicaties en mogelijkheden is veel langer. Easyflex vergroot je flexibiliteit en maakt het je makkelijker om te sturen op succesbepalende factoren. Het systeem zit natuurlijk in de cloud: je kunt dus vanaf elke locatie werken.

Bieden jullie ook service en begeleiding?

Zeker! Naast dat je kunt vertrouwen op ons stabiele, online systeem, vinden we het ook heel belangrijk om er echt voor onze klanten en gebruikers te zijn. We zorgen voor een soepele start en ons Service Center staat klaar voor al je vragen.
Over soepel gesproken, wist je trouwens dat de jaarwissel bij Easyflex met 3 klikken geregeld is? Hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken. Dus wil je op vakantie met kerst dit jaar? Easyflex maakt het mogelijk.

En hoe zit dat met innovatie?

Niet alleen je verloning en facturatie verwerk je in Easyflex; ook matching, dossieropbouw, digitaal ondertekenen, planning, business intelligence en een flexwerker-app ontzorgen je op alle vlakken. En daar blijft het niet bij: wij zorgen dat de software altijd up-to-date is met de laatste wet- en regelgeving, jij blijft continu voorop lopen dankzij vernieuwende applicaties en functionaliteiten. Easyflex beschikt over een eigen planningssysteem en de mogelijkheid om (echt) rechtsgeldige, Digitale Handtekeningen te zetten. Een contract is zo getekend, daar heb je geen omkijken meer naar. De slimme Business Intelligence tool Dataview is onze nieuwste aanwinst. En werk je op dit moment met andere software waar je heel erg tevreden over bent? Geen probleem, we koppelen met veel partners.

Hoe start je?

Overstappen naar Easyflex is zo gepiept! We begeleiden je bij de inrichting van het online systeem en zelfs de eerste verloning doe je niet alleen. En heb je daarna nog vragen? De medewerkers van het Service Center helpen je verder op weg. Als je nu met Easyflex start, gebruik je de software de rest van 2017 gratis. Meer weten? Klik hier.

Dit is een blogpost van Easyflex.

Lees eerdere blogpost van Easyflex:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer